Vores rare datter ska’ prøve kræfter med efterskole dans!

Vores eventyrlige datter tager på en såkaldt efterskole efter ferien er slut! Dette ophold er en ting hun selv har fået idéen til. Men det er 100 procent sikkert, at jeg også tror, at et års efterskoleophold er en fortrinlig ide. Hun har beklagelivis været tilknyttet en folkeskoleklasse, hvor der har været enormt meget usund mobning… Det er ikke kun hende, at det er henvendt mod, men mobningen har forårsaget en super skrækkelig stemning og omgangstone. Og jeg tror, at det er noget positivt, at hun kommer væk fra det miljø. Hun vil gerne blive indskrevet på en efterskole sjælland {www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html}… Dét har hun truffet som beslutning, af den årsag at det er sådan langt væk fra hendes søde forældre…! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager umindelige tider at tage hjem på weekend… Hun går enormt meget op i funktionel dans, så vi er på udkig efter en skole, hvor de kan tilbyde efterskole dans {www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html}. Hun har danset siden hun var en lille pige, & har ALTID holdt meget af at optræde generelt… Derfor vil hun således gerne finde frem til en efterskole, hvor mulighederne er der for, at man kan spille efterskole teater {www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html}.

Både jeg og min ægtefælle er af den overbevisning, at det er virkelig super for hende, at hun rejser på en efterskole sjælland… Men samtidig må jeg dog også slå fast, at det bliver virkelig trist, at hun for en del tid flytter fra os. Jeg forestiller mig ret sikkert, at det kan forklares med, at hun er det 1. barn, der forlader os! Lykkeligvis har vi stadigvæk to derhjemme, som vi ka pylre om…! Jeg er slet ik i tvivl om, at hun kommer til at blive super begejstret for at ku udfolde sig med både efterskole dans og efterskole teater! Så selvfølgelig skal hun tage på det efterskoleophold, også til trods for, at hendes moar har meget svært ved at overlade hende til hende selv…! Jeg gik faktisk selv på en efterskole sjælland, af den årsag ved jeg, hvor spas og løjer sådan et år ka være!! Jeg havde en super duper tid på efterskole, & det under jeg hende naturligvis også! Dét har hun fortjent efter nogle strenge år…