Vi søstre søger lejeboliger – i form af lejebolig Østerbro plus Lejebolig Hellerup plus lejebolig Sydsjælland plus Lejebolig Vestsjælland

Jeg er primært en bypige, der foretrækker Østerbro og at ligge i Fælledparken. Søster går i stedet efter om at blive mor før hun runder seksogtyve, ligesom hun foretrækker at leve i hus som har æbletræer og bærbuske og et godt tilhørsforhold. Begge søger vi efter hyggelige lejeboliger, men vi søstre skal nok ik lige flytte i søsterkollektiv, som min søster og jeg Hende og jeg ska’. Så jeg søger mod lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor du er tæt på Kbh, men mod den mere stille del af byen. Og Trine trækker mod et stk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er vi søstre på samme sti omkring at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Så længere væk er vi søskende heller ikke fra hinanden.

Jeg & søster er begge to på udkig lejeboliger i de her dage. Jeg og hende har småsnakket hvorvidt at jeg og hende kunne eftersøge lejeboliger sammen og bo sammen eller i samme område. Men ideen virker ik’. Mig og min søster har forskellige ønsker, og hvor bypigen her går efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så gør min søster efter lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og søs noterer noget uens når vi søger på vores drømmebeliggenhed for lejeboliger, men vi kan supplere hver andre med at have styr på lejekontrakler, regler for fremleje og de bedste formidlere af lejeboliger.