Vi nyder at løbe en smuttur i det fri, & brandet Litte Remix!

Lige siden jeg var en petit møbarn har jeg holdt af mode. Tøj er mit et og alt, og det uovertrufne billede elsker jeg. Jeg ser ikke en ide i at stræbe efter trends nøjagtigt, men forguder den subjektive måde at klæde sig på. Den nævnte fritidsinteresse har jeg foræret til vores rollinger, der nu ligeledes higer efter mærkevarer, som eksempelvis Little Remix samt Popupshop. & det er ej den fulde saga, nu forlanger børnene selvsagt samtidig, at de får skænket de fantastiske brands, som jeg just betroede om.

Jeg erfarer for øjeblikket, eller dét er nok decideret ik et faktum. Jeg har aldrig undervurderet, at min lidenskab for tøj har konsekvenser for min tegnebog. Men akkurat nu, nu hvor jeg har små pus, som også har min interesse for modetøj, opdager jeg, nu hvor stor en økonomi, det kræver at tilegne sig formidable børnetøjsbrands såsom Popupshop og Bang Bang Cph blandt andet.

Jeg under dem det højere end noget som helst andet. Men jeg er på samme tid startet med at overveje, hvilket signal, dét udsender at betale virkelig mange penge på klæder. Mine rollinger skal indse, at en hensynsløs forbrugs-opførsel er det samme som en skrue uden slutning. Jeg bliver således i tvivl om, husstandens køb af børnetøjsmærker som f.eks. Little Remix & Sprout by Gro til de kærlige børn, transmitterer et galt nik. Vi som forældre tvivler, samtidig med, at jeg nærer frygt for, hvilke værdier, vi donerer til de små pus…

Nu om stunder overvejer jeg seriøst, hvorvidt vi for en stund skal droppe køb af tøjbrands som for eksempel Sprout by Gro og Bang Bang Cph, & i stedet tage en tur i skoven. Således kunne jeg sikkert belære vores rollinger værdien af de frie nydelser. Helt uden tvivl, er highend garderober fra Sprout by Gro samt Petit by Sofie Schnoor virkelig fremragende, dog er der jo ingenting, der kan slå en fabelagtig familietur til parken sammen med sine kære.