Vi begriber først nu, hvorfor alle synes, at frankeringsmaskiner er brugbare…

Jeg er ked af det over at skulle skuffe Jer! Der følger nu, hvad specielle typer kvindfolk evt. vil karakterisere som et ret så kedeligt blogindlæg vedrørende frankeringsmaskiner » danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner,! Men ikke desto mindre er sagen den, at jeg sammen med mine partnere har anerkendt, hvor anvendelig en såkaldt frankeringsmaskine er! Og vi har just nu taget den beslutning, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed. For snart fire år siden etablerede jeg mit liv som selvstændig, & det har virkelig hurtigt etableret sig. Det ovenstående har som konsekvens, at gesjæften i dag fremsender meget mere post end vi gjorde i opstartsfasen. Mine partnere & jeg har erfaret, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare virkelig meget tid. Særligt i mit lille firma, hvor vi stadigvæk alene er få ansatte, ville det være anvendeligt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede har meget travlt. & så virker det jo virkelig dumt at spendere værdifuld tid på at frankere breve! Vi vil meget hellere bruge tiden på mere altafgørende arbejdsopgaver, & til det formål, køber vi en frankeringsmaskine…

Men problemstillingen lyder, hvilken frankeringsmaskine, gesjæften skal investere penge i. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har bestemt ikke taget en afgørelse. Jeg ser frem til, at I er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der allerbedst kan hjælpe os. Der eksisterer både danske og norske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg har ik kompetencerne til at vurdere, hvor det ville være skarpest at gøre sin forretning. On top of my head vil jeg besøge en hjemlig forretning, fordi det så ville være ekstremt meget nemmere at kommunikere, hvis jeg konfronteres med repareringer. Men på den anden side tror jeg, at de uden landske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget færre gysser end de hjemlige virksomheder. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en nyetableret virksomhed, som akkurat lige kører rundt. Så af den årsag er det essentielt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men bestemt spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: giv gerne gode råd til en ret ikke-kostelig og holdbar frankeringsmaskine!