Spliternyt arbejde med dumpere, minilæssere, dozere og gravemaskiner til en af mine brødre

Min brormand har fået job med minilæssere, dozere, gravemaskiner og dumpere. Dengang manden forklarede om det, så han absolut frejdig ud, mens min feedback var … hvad for noget? Jeg havde ikk tidligere kendt til minilæssere, dumpere og dozere, og gravemaskiner har jeg aldrig rigtig forholdt mig til. Men han har her for tiden fået overstået noget uddannelsesforløb i at anvende den slags minilæssere, dumpere, gravemaskiner og dozere.

Mine brødre og moi ses hver uge til James Bond-aftener eller ture i biffen eller til mad og brætspil i weekenderne eller til filmaftener. Så derfor kommer jeg sikkert nok til at erfare yderligere om mandens håndtering af minilæssere, dozere, gravemaskiner og dumpere. Det tager jeg med. Som søster er jeg beredt på at tale med vedrørende dozere, gravemaskiner, dumpere og minilæssere, forbi den tålmodige mand uden undtagelse er frisk på at høre på min ævlen omkring shellack, massage og ansigtsbehandlinger, som undertegnede interesserer mig for.

Jer læsere ka’ sagtens være ubekymrede. Minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere bli’r ik et tilbagevendende emne på denne weblog. Kun så fremt undertegnede begynder på opgaver i samme virksomhed en dag.