Sidste skoledag er nær & ældstebarnets beslutning om sidste skoledag udklædning/sidste skoledag kostume

Der bli’r glædet sig overdrevet til sidste skoledag herhjemme. Men ældstebarnet skal lige have overblik over hendes sidste skoledag kostume (http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/). Det er ganske sædvanligt pigen ik at være besluttet omkring denne sidste skoledag udklædning nu. Det med at gå en bestem vej er tit langsommeligt for hende, og tøjet til sidste skoledag er åbenbart ikke noget særtilfælde.

Jeg spørger barnet her i weekenden, hvorvidt der er kommet gang i valget af sidste skoledag kostume. Mor her har ikke set symaskinen forsvinde fra sin plads, så jeg regner ik med, at tøsen er påbegyndt med at kreere sidste skoledag udklædning. Men et sidste skoledag kostume, som at der ikk behøver nogen syning kan ældtebarnet selvfølgelig også det naturligvis også være.

Hun kunne eksempelvis blive engel, Paris Hilton, Jack Sparrow eller en minion? Tora er jævnligt meget iderig, så det skal derfor ik komme bag på mig, såfremt tøsepigen disker op med et stk fed og cool ide til sit sidste skoledag kostume. Jeg har slet ikk hendes krea-evner, og min daværende sidste skoledag udklædning valgte jeg i en spas udklædningsbutik der solgte overskæg, sidste skoledag kostumer og parykker. Noget sjovt hår kunne barnet overveje at indkøbe, men udover det sammensætter hun gerne på egen hånd og er også kreativ ved symaskinen.