Min lille shop skal tilbyde tenga til samtlige af dem, der er optaget af den slags.

Sociologer er ik’ i tvivl om, at vores nymoderne liv ik er gearet til forhold. Vi har for travlt med at stile efter det perfekte liv til, at der er tid til nærhed og intimitet i det daglige trummerum. Og som en følge af dette faktum er der kolossalt mange par forhold, som ej ”klarer sig igennem vinteren”. Jeg har den forestilling, at den bedste løsning er nærhed og kærtegn. At man aktivt sætter tid af til at være mand og kone. Jeg leger af den årsag med tanken om at åbne en butik, som skal tilbyde sex legetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe og tenga. Mit højeste ønske er, at varer som f.eks. we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe talrige par til at genfinde deres foreskelse, og dermed forbygge, at de ender deres kæresteforhold. For jeg tænker, at det er så gennemgående sørgeligt, at skilsmisseraten er så høj i de europæiske lande. Jeg er romantiker & tror på ”the one and only”. Og jeg besidder den overbevisning, at det er de små ting i hverdagen, som gør forskellen!

I adskillige år har jeg været involveret i et lækkert par forhold. Så jeg begriber udmærket når det sker, at forelskelsens rus forsvinder stille og roligt og hverdagens trummerum overdøver alt andet. Men jeg vil også plædere for, at man sammen aktivt kan gøre en hel del selv for at få intimiteten tilbage. Det kan man blandt andet gøre ved produkter som f.eks. we vibe, en penispumpe eller tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er blot enkelte eks. på voksenlegetøj, der eksisterer helt enormt mange forskellige produkter. Det mest altafgørende er, at man sammen udvælger lige nøjagtig dét, man føler sig allermest tryg ved. Min drøm er at udsmykke min lille gesjæft på den måde, at besøget i og for sig selv er en oplevelse! Min tanke er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, og nyde en aften sammen som par. Denne oplevelse skal på den måde bidrage til at bringe ægtepar tættere sammen. For jeg har den holdning, at selv en forholdsvis ubetydelig ting kan skabe en overdrevent stor forskel.