Min kæreste er absolut opslugt af den moderne påhængsmotor!

Jeg påtænker at være selvstændig ligesom min allerbedste bedre halvdel. Han har egen virksomhed, og forhandler grej til både, som for eksempel navigationsudstyr. For øjeblikket er afhændelsen af en innovativ påhængsmotor i ekstrem vækst. Vi alle har set ham arbejde hårdt, så jeg er vidende om, hvor meget dét gør krav på at blive virksomhedsejer. Når ens dagligdagsliv er kendetegnet ved den uafhængige livsform, er der ikke et klart skel mellem arbejde og den frie tid, hvilket skyldes, at grænserne imellem dem bortraderes. Det betyder, at man under ingen omstændigheder har fri, af den grund, at man altid vil tage sit job med hjem. Og dét er en problematisk kendsgerning, der gør mig vaklende, og forårsager, at jeg nok engang overvejer mine dagsordner for mit fremtidige liv. For menneskets liv er for hurtig overstået til at føle sig så forjaget, at livet kun fortsætter uden at man er i stand til at stoppe op og nyde livet…

Jeg har ligeledes visse usikkerheder ved, at jeg endnu ikke har lokaliseret min niche. Min kammerat er glad for bådudstyr, & for hvilken smart påhængsmotor, som er kommet på markedet. Jeg er bestemt ej optaget af, om en påhængsmotor er ny eller det modsatte. Min kæreste ytrer ofte fortællinger vedr. den & den påhængsmotor, og jeg kan ane, at han er interesseret i det pågældende tema. & som en sidste konklusion må det siges at være det springende punkt som menneske: at blive klar over, hvad du brænder for, og efterfølgende gå målrettet efter, at du har muligheden for at være beskæftiget med din interesse resten af livet. Alle mine venner tror i hvert fald, at begejstringen bliver din, så snart man følger de just beskrevne vink…