Min bror overrumpede os på ny. Min bror opstarter piper malibu matrix forretning der skal have piper malibu for sale plus pilatus pc12 for sale

Min storebror har simpelthen gjort det. Manden har været vovehals så længe undertegnede husker tilbage, og søndag meddelte han mig, at han er blevet medindehaver i et styks fly-firma med køb og salg af piper malibu matrix - http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-malibu-matrix.aspx – fly og piper malibu for sale - http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/piper.aspx – . Den branche ligger der øjensynligt skillinger i, der hvor han bor uden for Salt Lake City. Min broder tog certifikat til fly, og han hopper ud i arbejdsområdet med piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale - http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx – samt piper malibu for sale, hvilket det hedder ovre hos ham.

I øjeblikket er broder startet på at ævle bævle om kabineplads og maxhastigheder. Undertegnede kan forstå ud fra hans snak, at piper malibu matrix har fin plads med fire passagerpladser, i mens min brors pilatur pc12 for sale rummer over ti sæder til passagerer. Det er virkelig vanvittigt pragtfuldt at have en bror der kan dukke op, såfremt jeg her i Danmark søger på internettet efter pilatus pc12 for sale. Ups it-teknikeren kommenterede sørme, at min mor og jeg ikke må lede efter søgeord som piper malibu matrix, piper malibu for sale eller pilatus pc12 for sale. Det er noget med at vores søgninger generer firmaets statestik på deres website. Godt så.

Gert tænker vidst også på at optrappe firmaet vha flyvninger med turister med virksomhedens piper malibu matrix. Flyvemaskinerne, som i midlertid er afsat efter lang tid med søgeordet pilatus pc12 for sale der fragter gæster over landskabet. Interessant ide. Undertegnede er hundrede % glad for ambitionen om piper malibu matrix, piper malibu for sale eller pilatus pc12 for sale. Jeg kan ikke andet.