Min bekendte har brug for en juniordyne til hendes lille pus – hjælp modtages med kyshånd!

Jeg er venner med en, der venter sit første afkom. Veninden er 4 uger henne, & er i den syvende himmel. Den fælles veninde taler ej om andre ting, & man forsøger at kapere, at hun til evig tid ikke længere bare er en slyngveninde, men tilmed vordende mama. Vi styrer hendes baby shower, som oprindeligt var en kutyme fra Amerika, men som langt om længe endogså er ankommet til de nordiske lande. Flere kulturer har fået adskillige kulturelle mønstre fra amerikanerne gennem historien!

Til den ceremoni, vi veninder skal holde gives den kommende muttet foræringer, der er rettet mod den kommende dagligdag som forælder, såsom for eks. babytøj - www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html, , en juniordyne - www.raskerollinger.dk/shop/dyne-og-pude-124c1.html, , og en ammepude - www.raskerollinger.dk/shop/ammepude-163c1.html, . Vi styrer planlægningen af festen, & skal derfor invitere venner & familie. Jeg besidder tilmed ansvaret, for at omgå, at hun modtager babytøj, juniordyne og ammepude fra hver enkelt som er inviteret!

Dét er intentionen, at kammerater & den pukkelryggede, og den vordende moder skal bruge en sjov aften sammen, så vi alle kan bavle omkring dén fantastiske omvæltning, som afventer os alle sammen om ikke særlig langt ude i fremtiden. At blive moder er en overjordisk episode, & jeg glæder mig utroligt meget på venindens vegne. Jeg kender intet til babytøj, en juniordyne og hvad en ammepude bliver brugt til! Så dét bliver fascinerende at befinde sig på sidelinjen & være til stede ved det mest ubegribelige moment i bedstevenindens liv. For der er ingen tvivl om, at det at være mor og far må være det mest fantastiske her på jorden. & perleveninderne er allerede vidende om, hvad vi ønsker at give vores bedsteveninde i gave: vi vil finde det blødeste babytøj, som hun kan iklæde sit dejlige barn. For på en eller anden måde, føler vi bare, at dét er lidt hyggeligere at give som pakke sammenlignet med en juniordyne og en ammepude.