Min ægtefælle og jeg har længe fantaseret om en espressomaskine…

Om få uger er det min 26-års fødselsdag, og skal af den grund snart til at koncentrere mig om en ønskeliste! Dét mener jeg faktisk nogle gange kan være ekstra omstændigt. Det er ikke altid, at jeg overhovedet har behov for noget. & dét er jo meget mærkeligt, fordi dét er et symbol på, at skandinaviere lever i en verden af overflod. De gange vi føler, at vi mangler noget, køber vi det blot, det resulterer i, at der ikke er nogen ønsker efterladt til, når nære venner vil have fingrene i en ønskeliste. Men dette år er jeg imidlertid sikker på mit ønske; en espressomaskine {http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/}! Jeg har igennem lang tid haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine {http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/} kan vi i privaten fremstille kaffe, der smager stærkt på den gode måde. Og det er formidabelt at være i stand til at invitere vennetruppen på kaffe brygget på en espressomaskine. Således er tiden moden til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af alle vennerne. I ekstrem lang tid har jeg bidt mærke i, hvor in espresso maskiner er blevet. Mange besidder nu en espresso maskine. Det er absoult fængende at undersøge, når noget bliver et massefænomen, som tilfældet er med espressomaskiner…

Spørgsmålet er nu selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal købe! Jeg sætter min lid til, at I underskønne followers er villige til at hjælpe mig med at blive klogere. Jeg tænker at fremkomsten af espressomaskiner er ekstremt stort. & jeg kan absolut ikke finde hoved og hale i noget som helst. Jeg har den holdning, at espresso maskiner udbydes til mange forskellige priser, og jeg har intet begreb om, sammenhængen mellem prisklasse & maskinens kvalitet? Så det vil jeg meget gerne modtage hjælp til at begribe. Den virkelig store jagt efter den mest moderne espressomaskine er uden tvivl godt i gang! Jeg er ovenud opslugt af det, & gennemgår hver time reklamerne efter espressomaskiner. Nogle personer vil eventuelt kalde mig en smule skør, men det er kun fordi, at jeg ekstremt gerne vil hygge mig med en espresso maskine…