Mange ska måske få indopereret et høreapparat…

Nu i en alder af 64 år, har jeg mærket bestemt, hvordan og hvorledes det er at skulle leve med en yderst kronisk lidelse… Jeg har nemlig fået universitetshospitalets troværdige ord på, at jeg stille og roligt har udviklet tinnitus (http://hearing.siemens.com/no/no/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html)! Jeg har i lang tid måtte leve med susen for ørerne. Beklageligvis ændrede denne susen sig til at være en en vedvarende hyletone i stedet for! Og der blev jeg for første gang enormt grundlæggende bange! Af den grund, at jeg havde fået fortalt nogle afskyelige anekdoter om, hvor enormt meget nogen mennesker m tinnitus lider i det stille!! Jeg havde fået forklaret, at patienter m tinnitus til at begynde med bliver næsten skøre af den dumme hyletone…! & jeg ka’ så absolut sætte mig ind i denne oplevelse. I begyndelsen var jeg også tæt på at blive skrupskør… Men trods alt må jeg dog pege på, at mit sind hen ad vejen blev bedre… Nu om stunder kan jeg leve et ret alm. liv til trods for min tinnitus! Jeg forstiller mig, at det simpelthen ka forklares med, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ik’, at jeg ikke tænker på min tinnitus, men det betyder, at min tinnitus ik længere er det fuldstændig altoverskyggende i mit liv…!

Jeg har fået beskrevet af min hospitalslæge, at et høreapparat ka aflaste mænd og kvinder m tinnitus. Selvfølgelig blev det pointeret, at det overhovedet ik er er samtlige kvinder og mænd som lider af tinnitus, som får noget positivt ud af et høreapparat. Men i mange tilfælde ka’ et høreapparat forbedrer de smerter, som tinnitus forårsager…! Jeg har derfor truffet den beslutning at afprøve et høreapparat på egen krop!! Jeg har derfor kontaktet et medicinalfirma, der ved alt om høreapparater, designet til mennesker med tinnitus… Jeg er ovenud spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig kan hjælpe mig!! Jeg har for adskillige år siden opsøgt alternative behandlere for at få vished om, om de ku’ hjælpe mig, men desværre uden nogle forbedringer… Så jeg krydser fingre for, at et høreapparat ka forbedre min situation… Jeg ka’ nemlig fornemme, at jeg har behov for, at der skal ske noget inden længe!!