Kæresten arbejder med slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd

Undertegnedes spidskompetence kan ikke siges at være håndværk og grej. Ham jeg kærester rundt med eksekverer divergent arbejde ved en haveanlægger og ude hos en gulvvirksomhed. Derfor bruger manden slibebånd, slibematerialer, maskiner og slibeskiver i tjansen med at slibe gulvplanker og fræse fliser og sten og opgaver i den kaliber.

Bloggeren hers viden om slibebånd, slibematerialer samt slibeskiver er ik meget ved. Men værktøj som dette er blandt arbejdsområderne for undertegnedes temmelig nye praktiske gris af en kæreste. Slibematerialer, slibeskiver samt slibebånd kan anvendes til polering og slibning, hvis jeg altså opfattede det min mand forklarede korrekt. Slibebånd og slibeskiver kan nok også bruges på en boremaskine.

Sebastian beskrev for mig som kæreste, hvordan og hvorledes han bruger slibebånd, slibeskiver samt slibematerialer i brug med stærke afhøvlingsmaskiner. Og at de på samme tid med stor fornøjelse anvender slibebånd, slibeskiver samt slibematerialer i forbindelse med tjansen med anlægsgartneri. Ikk en dum indsigt at være i besiddelse af, her hvor mange af folkene i vennekredsen er ved at se på hus.