Jeg valgte en ce5 clearomizer for nogle uger siden, & den bliver fremragende

Da udvalget er temmelig stort, vil det føles som værende vanskeligt at erfare, hvilken type af teknologi du bør benytte, såfremt du præcis er begyndt på at dampe. Udover at du er i stand til at bruge varierende mærker af e-cigs og et utal af aromaer til din ejuice – der sælges dertil adskillige brændere, clearomizere & opladere! Det er denne, der omdanner eljuicen til vanddamp, såfremt du bruger din el-cig – clearomizere er et mundstykke & en atomizer samlet. Her findes utallige varierende clearomizere, dog nogle af de mest solgte må være en ce4 samt en ce5 clearomizer , www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type, .

En ce4 clearomizer , www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type, vil være en fremragende clearomizer til dig, som stadig anses som ny damper. En ce4 clearomizer er derfor tit faktisk det udstyr, som du kan finde i en startpakke. Den hører til blandt de mindre af slagsen, for en ce4 clearomizer har mulighed for at have 1,6mL ejuice. Den skal faktisk fornyes temmelig ofte, for ce4 clearomizeren holder 1 til to uger under normalt slid. Man er af den årsag tvunget til at bestille en helt ny, dersom den bliver for slidt, for til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ej mulighed for at fornye brænderen i en ce4 clearomizer. Her kan man hurtigt udskifte brænderen efterfølgende 7 til 14 dages benyttelse, & en ce5 clearomizer indeholder 2mL ejuice. En ce5 clearomizer giver tit en klarere smag sammenlignet med en ce4 clearomizer, pga. at brænderen placeres i bunden & således konstant tilføres ejuice.

I det tilfælde at du netop er begyndt med at dampe, kan du med fordel bruge en ce4 clearomizer, til den dag du føler dig klar til en større forpligtelse, for det er faktisk lidt mere kosteligt med en ce5 clearomizer.