Indkøb af båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive til projektet med terrassen

For tiden frisker vi haven gevaldigt op, og vi vil bl. andet opsætte højbede og fjerne tussegamle espalier og arbejde på solterrassen. I forbindelse med dette har min mand og jeg fundet ud af, at båndsavklinger » http://katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger,, skæreskiver » http://katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver, samt skrubskive » http://katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver, er relevant, når ham og jeg bearbejder terrassens beton, granit, sten og fliser. Jeg kan forstå at en skrubskive er godt til at afrense terrassens affældige terrassesten til terrassen. Win win.

Vi får gavn af båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive til vores havearbejde. Skæreskiver med mere er ting, der gør, at maskinerne kan overskære hårdt træ og også i udvalgte metaller. Skæreskiver kan f.eks. bestyrke vores eksisterende værktøj til at sbearbejde metal, sten, plast og klinker. Så den slags båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver er inden længe vældigt hjælsomt.

Det bliver cool at opstarte med skrubskive, skæreskiver og båndsavklinger og se den gamle slidte have blive rettet. Haven og terrassen kan rigtig meget blive fornyet med noget håndværk, så det bli’r skide godt at få anskaffet os skrubskive, skæreskiver samt båndsavklinger og starte forehavendet.