Hvordan kan det tænkes niveauet på undervisningen er på højskoleophold med højskole kunst og højskole journalistik

Cool mig afslutter gymna her til sommer & tilstræber til efteråret at drage på højskoleophold på en rigtig god højskole. Journalistik plus højskole kunst [www.odderhojskole.dk/lange-kurser/kunst-design/om-kunst-design] drager mig meget, og på den baggrund planlægger moi om højskole kunst og højskole journalistik - odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/verdensborgerskolen – vil være en én af de logiske retninger, når jeg står over for at skulle beslutte mig for, hvad jeg skal læse igen. Tillige er jeg meget glædestrålende for at fremføre musik – også højskole musik der er velegnet til fællessang + samspil. Min veninde valgte at tage på et stk dedikeret højskole musik-linje, men jeg vil helst på et højskoleopholdmed rigtig velassorterede fag jeg kan afprøve. Kender I sådan en højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I ikke mindst vil anbefale?

Min storebror kan lillesøster her ikke få tips fra, trods det at broder min i de sidste måneder har været afsted på højskole. Sport er Viggos altoverskyggende interesse, og derfor var det klart nok et stk højskole sport-linje drengen tog, da han besluttede sig for en højskole. Journalist skal han sandelig ik’ blive, så trist som han formulerer sig grin. Han er ganske enkelt ikk til højskole journalistik, højskole kunst eller højskole musik.

Nu internetsøger undertegnede i hvert fald løs på i timevis om højskole journalist - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/journalistik – , højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare fnis. Tillige kommer ”højskole musik” desuden med så jeg kan se, hvorvidt det er muligt at score ét højskoleophold med sang kombineret med samspil og sådan noget højskole musik. Det gad jeg virkelig godt.

Søger jeg på ord som højskole kunst og højskole journalist ser jeg 3-4 værdige skoler her tæt på Højbjerg, men gudskelov ikk er klods op af barndomshjemmet. Godt nok er jeg til højskole musik og højskole kunst og fællesskab, men forældrene må altså gerne befinde sig mere end nogle kilometre væk fra mit spændende højskoleophold. Så kan min mor og far dukke op til udstillinger og koncertaftener og vurdere mit højskole kunst og højskole musik .

Noget jeg går og ruger på er, hvordan niveauet på undervisningen er på en højskole. Journalistik er vel meget påvirket, alt efter hvorvidt eleverne er 19 som undertegnede eller måske i stedet er 37 og mangler noget øvelser oven i en bachelor i kommunikation. Puha jeg går nu ud fra at det ikke er tabte kræfter på en højskole. Kunst er undertegnede også lidt spændt på. Om undervisningen bare vil tilbyde en tynd gennemgang eller hvorvidt jeg kommer til at selv at teste mine talenter af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har talent.