Hvor er der chance for at investere i hyldeforkanter samt et nymoderne hyldesystem til min nyligt åbnede butik?

Om mindre end syv uger vil min hverdag være have skiftet form til noget nyt! Jeg står overfor at åbne min koncept shop! Jeg er meget jublende lykkelig og har i sinde at råbe nyheden til hele verden. Men jeg er samtidig også nervøs over al ansvaret.

Jeg skal snart klargøre butikken og jeg er klar til at blive tilbudt brugbare tips og tricks vedr. butiksinventar. Jeg står overfor at skulle bruge moneter på hyldeforkanter, et lækkert hyldesystem, varesikring & en brochureholder, der skal dekorere indgangspartiet. Jeg er bevidst om, at udbuddet er en jungle! Og jeg er blevet meget tøvende, så alle tips er bestemt af værdi! Jeg er bevidst om, hvor altafgørende det er, at butikken fremtræder herlig for mine kommende forbrugere. Af den årsag er det igeledes altafgørende, at jeg finder det helt rigtige butiksinventar.

Jeg er også klar over, hvor afgørende det er, at mit butiksinventar

fungerer sammen med mit generelle koncept.

Akkurat så langt jeg kan huske tilbage, har jeg været sikker på at ville drive min egen gesjæft. Så det er en kæmpemæssig drøm, som lige nu er ved at gå i opfyldelse. Men jeg synes helt sikkert også, at der er kolossalt meget at se til lige nu og her. Jeg lægger således helt vågen midt om natten og filosoferer over hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, og hvilken brochureholder, jeg har tænkt mig at bruge penge på! Der er fuldstændig overdrevent mange beslutninger, som jeg står overfor. Men heldigvis har jeg en familie, der står parat til at offerere deres hjælp, samt venner, som står klar med en habil bistand. Men alle disse mennesker er ikke vidende om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil være det bedste valg. Således har jeg bestemt brug for jeres ideer. Er i bekendte med et konsulentbureau, der er fageksperter indenfor butiksinventar, der er i stand til at hjælpe mig? Det ville absolut være en kolossal hjælp for mig som selvstændig, lige nu hvor jeg er lige i centrum af mit livs mest pressede periode…