Hvem har hørt om en dygtig efterskole 8. Klasse…

Desværre har vores lille pusling ik brudt sig om sin folkeskole-klasse… Der har været en ringe social kultur. & beklageligvis været konfronteret med mobning. Det har virkelig bare været hårdt! Jeg har været grædefærdig kontinuerligt, & dét har han begribeligvis også været… Vi har i dag FINALLY fundet frem til alle tiders løsning på vores irriterende problem… Vi har bestemt, at han tager på efterskole i 8 klasse…! Det er snart, så han ska ikke holde vejret så længe endnu… Vi er alle ovenud glade for denne bestemmelse… Faktisk var det vores knægt, der kom på idéen om efterskole 8 klasse » http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html,… & vi var glade for det skønne forslag, dengang han kom med det til os, for snart sytten måneder siden. Jeg har udelukkende hørt godt om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ spor bekymret… Der er ingen tvivl om, at det kommer til at være positivt for ham at komme på ny skole…

Den allerstørste tankerække, jeg ligger inde med lige nu og her er, at det er kolossalt hårdt at tage en beslutning omkring efterskole! Der er en milliard efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at danne mig et overblik, men jeg føler, at det er hårdt… Så jeg beder til gud om, at i har lysten til at bistå mig med at opstøve en rar efterskole 8 klasse. Jeg har ladet mig fortælle, at det ik er alle skoler, der er i stand til at offerere undervisning i vores søns aldersgruppe, så glem ik, at det jo altså skal være en efterskole 8 klasse. Ellers håber vi på at kunne opspore en efterskole 8. klasse, som offererer guitarundervisning! Dét holder han af rigtig meget, og dét har hjulpet ham koloenormt meget, når han har været ulykkelig. Af den grund er det et essentielt krav, at han kan blive ved med at forbedre sig.