Hvad undertegnede kender til gas cylinder, stropper, gummilister og lister er ikk imponerende

Min skønne storebror skal arbejde gummilister (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter), lister (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster), gas cylinder og stropper (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper). regner ud, så forstår undertegnede ikke noget som helst omkring lister, stropper, gas cylinder og gummilister. Og dog … stropper ka’ i min optik for eksempel hænge i citybussen, som passagererne kan støtte os til, eller i min jakke, så den kan hænge. Og gummilister associerer jeg med at få lister sat op i fx brusekabinen.

Gummilister, stropper, gas cylinder og lister som virkeområde er uvant for moi. Storebror & mig ævler ganske ofte arbejdsrelateret, så undertegnede er nysgerrig omkring, hvad Johannes vil fortælle omkring gummilister, lister, stropper og gas cylinder.

Gas cylinder kan såvel anvendes til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, beretter min bror. Jeg har nok ikk rigtig opfattet hvordan en gas cylinder kan anvendes på nær at funke som en slags fjeder. Stropper af gummi har jeg hørt kan benyttes til lastbiler, trailere og presenninger.