Hurtigt igennem studietiden, med start på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn

Er Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn interessant for dig

Måske har dig der følger med her allerede styr på, hvad du vil blive. Det kan tænkes, at du går fokus efter en naturfaglig uddannelse på universitetet eller ser frem til at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige arbejde, du har, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville arbejde med, da jeg begyndte. Ved du det heller ikke?. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver en mulighed for et par år til at komme på rette vej. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld fremtidsdrømmen

Afslutter du folkeskolen til maj, og kunne du tænke dig at gennemføre en HF på Fyn med rigtig mange muligheder at vælge imellem? Hvis du gennemfører din hf på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så har du mulighed for at vælge Hf’en til præcis den retning, som du drømmer om at komme ind på! Det var det rigtige for mig.

Som noget ekstra ved siden af den almindelige hf , hvor der er valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus desuden liniern: Sproglig HF, politilinjen, pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Disse er hver især skræddersyede til bedst at berede dig på den pågældende uddannelse.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus adgangskrav

Vil du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først matche en ordentlig omgang adgangskrav. Er det længere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så vurderer dine faglige og personlige kvalifikationer.

Går du ud af 9. klasse til maj, skal din skole finde ud af, om du kan starte på en Hf. Måske er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan tage hf-en hos Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det er egentlig ikke så slemt, som det kan lyde.

Det er testene værd at få en plads på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus