Har jer læsere mon været nogle snydepelse med fraværsregistrering og timeregistrering på jobbet/studiet?

1 af de enkelte gange moralske mig ever har været en snydepels, var engang det handlede omS fraværsregistrering » danmade.dk/produkter/fravaersregistrering, mens jeg var på RUC. Der virkede timeregistrering » danmade.dk, ved at vi skulle sende sedler rundt i undervisningslokalet, og så protokollerede de, som var kommet sit navn/studienummer og ellers ville man få fraværsregistrering. Jeg har i forbindelse med det mere end et par gange registreret noget for mine venner, så fremt de ik var til en gang undervisning.

Straks efter 3G arbejdede jeg et sted, hvor der også skulle føres timeregistrering. Ik til at holde styr på fraværsregistrering men for at have registreret vores præcise arbejdstid. Set i bakspejlet var det temmelig oplagt, for med systemet blev vi givet timebetaling i præcis de timer, vi var til stede.

Fraværsregistrering og timeregistrering er igen igen fordelagtigt, hvor jeg har job nu. Fraværsregistreringen er på arbejdet i dag bedre og gjort digi-digi siden gymnasietiden og timeregistreringen er ikk en proces som forstyrrer arbejdsdagen. Tidsregistreringen fungerer bare og hvor lønnen altid er ulastelig. Den nye tidsregistrering som vi har i dag har jeg absolut et godt indtryk over for.