Facaderenovering i forbindelse med dit hus

Rigelige murere kan ordne alle typer af murerarbejde på dit hjem, hvad enten det består af nyt byggeri, ombygning el. reparation. Har du brug for at få foretaget noget murerarbejde ift. din ejendom som bl.a. en facaderenovering med facadeisolering såvel som omfugning?

Som årene går kommer de fuger, der sidder mellem murstenene på et hus til at smuldre. Dette gør, at boligen kan se forfalden ud, og tilmed kan muren blive mere følsom over for vejret, hvilket kan forårsage ødelæggelser på muren. En omfugning samt eventuelt en facadeisolering kan være en oplagt mulighed ved en facaderenovering. Beskadigelser opstår blandt andet, hvis murens fuger er porøse, hvis fugerne har mangler, såfremt der er fugt i muren el. på grund af murbier. Murerarbejde med hensyn til en facaderenovering kan bestå af en omfugning med nye fuger, pudsning, vandskuring foruden facadeisolering af murværket.

Klogt er det at få foretaget murerarbejde for at undvige beskadigelser på ejendommen, men adskillige personer vælger derudover at få arbejdet foretaget bare for at få boligen til at fremstå mere moderne. Gamle boliger har tilbagelagte fuger, hvilket en masse mennesker vælger at få foretaget omfugning på, så fugen ligger ud til kanten af murstenene. En sådan facaderenovering kan virkelig ses på ejendommens fremtoning, grundet at facaden efterfølgende fremstår som enhed, og på grund af at det fremstår moderne, holdbart såvel som velplejet. Man kan også få foretaget facadeisolering for at forbedre boligens stand.