Et herligt medlem af familien beskæftigede sig med foldedøre funktionelle for udestuer.

I min dejlige familie er vi en generation af iværksættere. Vi alle elsker at drive egen forretning. For os alle er det et herligt kick at kunne bygge en virksomhed op fra bunden, & opleve den tage form. Min og min brors kammerat var indehaver af sin egen forretning, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Som bitte dreng husker jeg tydeligt, hvordan jeg hyppigt sørgede for at komme i hans forretning. Jeg mente, at det var begivenhedsrigt at observere alle de forskellige par, der frekventerede butikken.

Butikken solgte et stort sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. Hvilket resulterede i, at mange besøgende spenderede mange timer i butikken, for at vælge akkurat dé indkøb, de havde behov for… Jeg kunne således også bruge flere stunder på at opfinde anekdoter om de forskellige mennesker, & fantasere om, hvordan de var som personer.

Siden jeg var helt lille har jeg været stærkt fascineret af min omverden. Efter at have tilbragt virkelig mange timer i hans virksomhed, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, fattede jeg, at der findes mange forskellige opfattelser af det meningsfulde liv. Folk er ikke ens, & det som giver lykke for mig i min omgang med verden, er ej nødvendigvis dét samme, som for andre folk. Og en sådan tilgang mener jeg er basalt at genkalde sig, når vi konfronteres med folk, som ik har vores værdier. Igennem min barndomstid, hvor jeg ofte undersøgte kundernes udvælgelse af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, kom jeg frem til den betragtning, at menneskenes omgang med ting afslører vores forståelser. Stunderne i butikken har betydet, at jeg som ældre beskæftiger mig med etnologien…