En super tynd maxi kjole er helt igennem behagelig når vejret bliver lunere…

HURRA, jeg ønsker at fortælle Jer den super nyhed, at min veninde er gravid… Hun har i længere tid ønsket sig et barn, & nu opfyldes hendes ønske endeligt. På næste fredag er min kæreste og jeg indbudt til hendes 25-års fødselsdag, og det bliver åh så sjovt… Både hendes familie og gode venner er indbudt, så der kommer rigtig mange! Jeg har for længe siden funderet over, hvad jeg ønsker at forære hende i fødselsdagsgave! Jeg vil forære hende noget lækkert og behageligt tøj, som hun kan bære imens hun venter barn. Jeg forstår nemlig selv, hvor meget det har af betydning at bære tøj mens man venter sig, som er blødt!

Når det er varmt er en maxi kjole god, af den årsag, at den er super løs, & ik’ strammer ind på maven, eller nogen som helst andre steder for den sags skyld! Hun har samtidig i lang tid proklameret, at hun i høj grad kunne bruge et blåt velour sæt, så et sådan har jeg i sinde også at købe til hende… Et flot velour sæt er fantastisk om morgenen, når man skal hen og købe småkager. Som det sidste vil jeg ligeledes opspore en grøn buksedragt til hende, af den årsag, at jeg overhovedet ikke er i tvivl om, at en buksedragt ligeledes er SUPER til en dame, som er med rogn…! Dengang da jeg var med røgn var jeg i hvert fald lykkelig for min…

På lørdag tager jeg af sted på den store gave-indkøbstur. Hele eftermiddagen har jeg fri fra arbejde for at finde den perfekte maxi kjole, det mest formidable velour sæt, og sidst men ikke mindst, påtænker jeg jo også at kunne opspore en pæn buksedragt… Jeg tænker umiddelbart, at dén buksedragt jeg skal forære hende, uden tvivl skal være en, hun både kan iføre sig til hverdag & festlige sammenkomster… For jeg tænker i grunden, at det er præcis, hvad en kvali buksedragt kan: en buksedragt kan ”styles” på flere forskellige måder, & hermed bruges i forskellige sammenhænge! Hvis man pynter med smukke armbånd kan buksedragten bruges til middagsselskaber, og uden kan den sagtens bruges på job!