En funktionel cellulite massage bliver rent ud sagt den perfekte julegave til din veninde

Du kender vel følelsen af udmattelse bagefter en langtrukken & stressende arbejdsmåned, hvori du slet ikke har haft chancen for at passe på dig selv samt din krop. Det er af stor betydning for en kvinde at føle sig smuk samt ved helse, så det er simpelthen en forfærdelig fornemmelse, såfremt man ikke har nået sine sædvanlige kropsplejninger. Idet jeg for eksempel ikke har fundet tid til at anvende mit manicure sæt eller ovenikøbet den sædvanlige anti cellulite behandling, kan jeg selv ej fordrage. Det går både udover min glæde såvel som min selvtillid, som slutteligt ulykkeligvis går ud over mit job, for så føler jeg mig beskidt såvel som fæl. Dengang jeg blev klar over, at dette simpelthen forårsagede mit dårlige humør, besluttede jeg mig for, at jeg blev nødt til at nå disse ting hver uge. Jeg begyndte med at anskaffe mig et manicure sæt, således at jeg let og hurtigt kan fikse mine fingre hjemmefra. Det skal lige læres først, dog benyttende et pedicure sæt bør du kort sagt ende med temmelig flotte negle.

Derefter købte jeg en maskine, som fikser anti cellulite massage. Det er ulykkeligvis en ting, som sker for adskillige piger, særligt efter graviditet, men jeg afskyr cellulite. Efterfølgende 4 måneders anvendelse så er mine baller blevet betydeligt glattere, det vil jeg gerne fortælle, for jeg troede ej fuldstændig på, at jeg i sandhed kunne reducere min cellulite!