En el cykel må blive løsningen til dem, der behøver en hjælpende hånd til cykelturen

Hvis blæsten bliver alt for kraftig på cykelturen om morgenen, føler du evt., at benene så småt begynder at give op? Eller bliver du tit tæt på at falde om efter at have bakset dig op ad enorme bakker? Du har eventuelt funderet på, at det er tid til at droppe den morgenlige tur på cykel og alternativt prøve træng tog og en forurenende personbil. El cykler » www.ecykler.dk/108-el-cykler-faq-info,: heldigvis eksisterer her en meget enklere udvej!

Brugende el cykler ender du med en cykel indeholdende en net elmotor, der kan fremtrylle en lille fremdrift. Dog skal du på samme tid bruge pedalerne, så her er ikke nogen årsag til at frygte, at du fuldstændig kommer ud af form. Det hele gøres bare en smule enklere. Med el cykler vil du derfor blive garanteret, at ingen kraftig blæst og stejle bakketoppe kan sænke din fart.

At den ej forurener, er et ekstra plus vedrørende en el cykel. Derfor skal du ikke have dårlig samvittighed ved at bruge elmotoren, mens du behøver det. Der er et utal af el cykler i alskens udforminger, således at du kan både prøve city-bikes & mountainbikes med el motor: du skal dermed ej være bange for at din elcykel ligner noget, der kun blev lavet til gamle. Med en el cykel kan du kort sagt ende med en fed cykel, som gør cykelturen bedre uden at forurene.