Eksisterer der monstro egentlig nogen arbejdsmuligheder, såfremt man vil jobbe som elektriker Hellerup?

Såfremt der eksisterer 1 ting, jeg er i underskud af i disse tider, så er det nye luftforandringer. Jeg mærker, at jeg har ønsket om, at der lige rundt om hjørnet dukker nye oplevelser op. Min højtelskede partner & mig har derfor truffet den afgørelse at vi påtænker at flytte. Vi er stille og roligt startet på at finde frem til potentielle grunde, men vi har absolut ej lagt os fast på noget. & jeg må egentlig også klargøre, at jeg overhovedet ikke ligger inde med særligt mange ønsker i forbindelse med kommune. Jeg interesserer mig mere for, at bygningen i sig selv er hjerteligt. Vi har pejlet os ind på to mulige byer; Hellerup & Værløse. Min fyr er elektriker, så problemet er, om han skal jobbe som elektriker Hellerup - farum-inst.dk/elektriker-hellerup – eller elektriker Værløse - farum-inst.dk/elektriker-vaerloese – . Jeg håber ekstremt meget, at vi flytter til et kvarter, hvor der er de mest anvendelige chancer for ham. Jeg er hjemmegående, som jeg jo kan være, no matter hvor vi flytter hen! Derfor er vores absolut første prioritering at bestemme, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, & det er dét, som vi stiler målrettet mod…

Alle i familien anerkender, hvor helt enormt meget hans fagidentitet betyder for min bedre halvdel. Han forguder at arbejde som elektriker. Det er en gammel drøm, som er blevet virkeliggjort. Af den grund fortjener han uden tvivl at have et nyt arbejde, som han kan lide, ligegyldig, hvor det er henne; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har sporadisk forsøgt at finde hoved & hale i arbejds mulighederne som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse. Men vi er nødt til at minde hinanden om, at jobstilbuddene ej er virkelig nemme at finde. Så problemstillingen lyder naturligvis også, hvor meget eller lidt vi i realiteten alene selv får mulighed for at beslutte. Såfremt det forholder sig sådan, at et arbejde som elektriker Hellerup tilbydes tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent klar til at følge trop. Det eneste vi må have, er et lækkert hjem, hvor vi alle kan være. & så selvfølgelig det føromtalte elektrikerjob! Rollingerne og jeg håber inderligt, at det lykkes i nærmeste fremtid at få vished omkring, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse.