Den lækre kaffeautomat på arbejdet

Koffein i kaffe hjælper mig med at forblive energisk, men jeg er virkelig også glad for smagen ved en god kop kaffe. Det, jeg starter med at gøre, når jeg kommer på arbejde, er, at spurte hen til vores kaffeautomat (http://www.kaffemoellen.dk/kaffeautomater.aspx) for at lave noget kaffe. I tidens løb har vi haft mange kaffeautomater, men de har ikke alle været lige gode. Jeg slubrer to kopper, hver gang jeg er på job, men imens jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til det. Jeg sidder foran computerskærmen hele dagen, og mit arbejde befinder sig på et kontor. Jeg er vild med arbejdet, alligevel når jeg har fri, så skal jeg hjem til det andet job – mine tre børn. Jeg er bosiddende i et skønt hus med min partner samt vores tre vidunderlige børn på hhv. tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie virkelig højt, men det er hårdt at klare både arbejde og mine børn. Derudover sover jeg ikke så godt om natten, da min yngste søn græder meget, det betyder, at jeg må stå op og så få ham til sove. Det gør, at jeg tit er døsig når jeg er på arbejdet, men heldigvis er der en kaffeautomat, som jeg ikke kan være foruden.

Den seneste nye kaffeautomat er den bedste af dem alle sammen, og dermed må jeg nu sige, at en velsmagende kop kaffe altså kun laves fra en god kaffeautomat ligesom den, vi benytter nu. Det er den gode kaffeautomat, vi har henne på kontoret, som min husbond og jeg tænker på at få til hjemmet.