Benyttende en frankeringsmaskine bør dine medarbejdere anvende deres arbejdstimer på mere væsentlige ting

For snart 10 måneder siden påbegyndte jeg min virksomhed, og gesjæften har virkelig hurtigt tjent nogle penge ind. Den kendsgerning har som konsekvens, at virksomheden i dag udsender en stor mængde mere post end forretningen gjorde i de første spæde timer. & så er det jo rigtig uklogt at bruge værdifuld tid på at sætte frimærker på breve!

Jeg er ikke interesseret i at kede Jer, men … kede jer! Kollegaerne & jeg har fundet ud af, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine [http://danastar.dk/] er i stand til at spare rigtig mange arbejdstimer. & vi har i sidste måned afgjort, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til vores kontor inde i byen.

Jeg har forsøgt at skabe mig klarhed over markedet, men jeg har bestemt ej taget et valg. Men problemet er, hvilken frankeringsmaskine, vi skal købe. Umiddelbart ville jeg vælge en dansk forhandler, af den årsag, at det så vil være fantastisk meget lettere at snakke, hvis jeg kommer til at opleve problemer. Der kan findes både danske og italienske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg formår ik at afgøre, hvorhenne det ville være allerbedst at gøre sin forretning. At de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske, virker det så alligevel umiddelbart til. & som just forklaret, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt etableret gesjæft, som præcist lige kører rundt.

Men ik desto mindre er sagen den, at jeg har forstået, hvor smart sådan en frankeringsmaskine er! Det ville være tjekket med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen har meget travlt, især i mit lille firma, hvor vi stadig bare er få ansatte. Så vi er hver og en enige om at spendere moneter på en frankeringsmaskine! Så af den grund er det vigtigt, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men selvfølgelig spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med jeres kloge hjælp, at være i stand til at opspore en frankeringsmaskine, som opfylder begge krav… Jeg beder til Gud om, at I, skønne læsere, formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal spendere moneter på. Det var således nu, hvad nogle absolut vil kalde et rigtig kedeligt indlæg vedr. frankeringsmaskiner!