At få repareret stenslag er en stor bekostning til bilen

De fleste er godt klar over, hvor dyrt det er at eje egen bil! Du må ikke blot betale penge til dit benzinforbruget, som du jo i ny og næ nødvendigvis må ofre penge på: Der er dertil udgifter til for eksempel miljøafgift.

De ovennævnte omkostninger kan de fleste budgettere med, men der er ydermere et antal såkaldte uforudsete omkostninger, som hastigt kan forpurre indehaveren af bilens planlagte budget.

Udskiftning af bilruder ifm. reparation af forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/ – , konstituerer en fobandet omkostning, som hverken kan forhindres. Jævnligst er det jo faktisk ikke som følge af føreren af bilen, at rudeglasset destrueres af for eksempel et stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/ – ! I realiteten kan det være forårsaget af fx en lille småsten, som stammer fra en bil foran. Langt størstedelen af bilisterne vil allerhelst omgå at blive nødsaget til at betale udgiften til en udskiftning af bilruder. Netop af denne årsag forsøger de fleste bilister som regel at undgå at køre bagom f.eks. lastbiler.

Det er jo ikke helt ubetydelige pengesummer, som forlanges. Under disse uforudsete omkostninger hører blandt andet reparation af stenslag, hvilket tit betyder at bilruden må udskiftes. Det vil sige, at mekanikeren ifm. reparationen af forrude må fjerne ruden helt og erstatte med noget nylavet.