Anvendelige råd til spritnye praktiske lamper modtages med iver

Ihh, jeg har glædet sig til at måtte åbne op for denne skønne udmelding længe, virker det noget nær lissom. Undertegnede har været vanvittigt spændt, men nu er aftalen endelig formelt set i orden, så jer på den anden side af skærmen skal selvsagt være blandt de første til at få nyheden at vide.

En flot villa, som jeg har glædet mig til at flytte ind i i en masse år, har jeg nu erhvervet. Ejendommen er omfangsrig og velholdt, med et fedt bad samt en altan, som jeg ser frem til at nyde om sommeren. Det eneste som mangler i dag, bliver egentlig et par lamper, for jeg har faktisk fundet samtlige af de møbler, som jeg vil have. Jeg har fået at vide, at det faktisk er ret vigtigt hvilke lamper, der er i en ejerlejlighed.

For det første skal der selvfølgelig findes lys hvor det virker nødvendigt, dog man skal ej bare bestille de billigste lamper, for de ruinerer jo udseendet af hele boligen. Måske to Normann lamper til at sætte ved sofabordet – jeg funderer på, at jeg eventuelt bør anskaffe mig anerkendte lamper til spisestuen. De der LED spot lamper såvel som lamper neden under køkkenskabene, som lyser direkte ned på køkkenbordet, overvejer jeg i mit køkken. En prangende lysekrone, som kan danne en god velkomst til hjemmet, tænkte jeg faktisk på i gangen. Praktiske lamper hænger der allerede på badeværelset, så disse er jeg ikke nødt til at at udskifte.

Det vil samtidig være en udmærket tanke at anskaffe sig nogle gulv lamper til TV-stuen plus sovekammeret, som man for eksempel kan bruge til at læse. På samme tid som at jeg ikke bliver nødt til at sidde i mørke, ved jeg, at de helt rigtige lamper bliver i stand til at gøre min ejendom ekstra flot.

Så, mine dejlige venner..? Kan I yde hjælp med at vise mig de rigtige lamper til min spritnye, pragtfulde stue? Vil I ikke nok? Jeg føler mig ikke tryg ved at implementere billederne af villaen her på bloggen. Findes det interessant, sender yours truly helt sikkert med glæde dokumentation af lejligheden over email mod jer. 3-2-1 – Sæt i gang!